VOERTON 60 LITER
VOERTON 60 LITER

VOERTON 60 LITER

849
€ 27,95
Incl. BTW

VOERTON 60 LITER WIT

De kwaliteit van de voerton 60 liter is uitstekend te noemen, geschikt voor particulieren en professionals. 60 liter voertonnen zijn gemakkelijk 100% lucht en waterdicht af te sluiten met een klik en schroefsysteem waardoor de inhoud langer vers en houdbaar blijft. De prijs / kwaliteit is is zeer goed, door de hoge kwaliteit zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Bent u het ook zat dat ongedierte uw voer aanvreet? Zijn uw producten verpakt in zakken en worden deze regelmatig vochtig? Schaf dan nu kunststof vaten aan en schep de inhoud zo uit de ton. Door de extra stevige handvaten aan de zijkant van het vat kunt u deze makkelijk verplaatsen. Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden. 

nhoud
Een 60 liter voerton is geschikt voor 20 tot maximaal 35 kg of 60 liter, afhankelijk van het volume. Dit wil zeggen dat als u iets wil opslaan met een grove structuur zoals bijvoorbeeld paardenbrokken of hondenvoer er ongeveer 20 kg kan worden opgeslagen. Iets wat fijner is qua structuur zoals bijvoorbeeld meel, vogelzaad of visvoer neemt minder ruimte in, er zal ongeveer 35 kg in de 60 liter vaten passen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen.

Deksel
De 60 liter vaten kunt u gemakkelijk openen en sluiten, leg de drukdeksel op de voerton en duw deze in het midden aan waardoor deze in de ton valt en vacuüm trekt, vervolgens de schroefdeksel aandraaien. Door de uitstekende bodem – en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar.

Specificaties

Inhoud

60 liter

Hoogte

610 mm

Diameter

400 mm

Vulopening

300 mm

Kleur deksel

Oranje

Kleur vat

Wit

Materiaal

HDPE

Gewicht

2900 gr

Keurmerk

Voeding

Art nr

PV-60L-HA

4 Items
Nieuw
1000000008746

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking