VOERTON 50 LITER
VOERTON 50 LITER

VOERTON 50 LITER

848
Niet op voorraad
€ 23,95
Incl. BTW

VOERTON 50 LITER BLAUW

  • De 50 liter voertonnen zijn met name geschikt voor voedingsmiddelen, diervoeding en andere niet chemische producten die lucht en waterdicht moeten worden opgeslagen. Tweedelige schroefdeksel

  • 100% lucht en waterdicht af te sluiten

  • Levensmiddelen keurmerk

  • Vrij van giftige stoffen

  • Geschikt voor 20 – 30 kg

inhoud
De 50 liter voerton is geschikt voor 20 tot maximaal 30 kg afhankelijk van het volume. Indien u meel wilt opslaan zal er maximaal 30 kg kunnen worden opgeslagen. Wilt u iets lucht en waterdicht verpakken en is de structuur wat grover zoals bijvoorbeeld het geval is bij paardenbrokken, dan zal er ongeveer 20 kg kunnen worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om altijd een maat groter te bestellen.

Deksel
De deksel bestaat uit een tweedelig systeem, een drukdeksel met rubberen afdichtring waar u de schroefdeksel overheen schroeft. Op deze manier sluit de ton altijd goed af zonder dat u de schroefdeksel heel strak hoeft aan te draaien. Een eventueel nadeel is dat u hierbij een dubbele handeling moet uitvoeren welke overigens goed te doen is. Indien u de drukdeksel op de voerton plaatst valt deze eenvoudig op zijn plaats als u deze in het midden aanduwt. Doordat de schroefdeksel en de bodem op elkaar zijn afgestemd zijn de kunststof vaten goed stapelbaar.

Specificaties

Inhoud

50 liter

Hoogte

500 mm

Diameter

400 mm

Vulopening

300 mm

Kleur deksel

Oranje

Kleur vat

Blauw

Materiaal

HDPE

Gewicht

2600 gr

Keurmerk

Voeding

Art nr

PV-50L-HA

Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking