COMEDCOMETOSE 250 GR
COMEDCOMETOSE 250 GR

COMEDCOMETOSE 250 GR

427
Niet op voorraad
€ 16,74
Incl. BTW

Productbeschrijving

Darmconditioner tegen vloeibare mest. Cometose is een plantaardig bioproduct dat door zijn bijzondere eigenschappen voor een evenwichtige darmflora (een optimale pH-waarde bij de vertering) bij duiven zorgt.

Cometose regelt de darmtransit en brengt een beschermende laag aan op de darmslijmvliezen. Cometose bestaat uit de probiotische kiem Bacillus subtilis en uit prebiotica, kelp, actieve vezels, elektrolyten, etc.

Deze vezels slaan het water op en zwellen op zodat ze samen met de prebiotica een slijm vormen. Aan dat slijm, lijkend op dat van de darmwand, blijven de ongewenste kiemen kleven (agglutinatie) om later uiteindelijk te worden uitgescheiden. De elektrolyten slaan het water op en voorkomen dat de duif tijdens midfond- en fondvluchten uitgedroogd raakt. De mest neemt in volume toe door opname van water.

Cometose is zinvol bij verdere vluchten en warm weer omdat het actief beschermt tegen uitdroging en het daarmee gepaard gaande dorstgevoel. Dat gevoel zorgt ervoor dat duiven tussenstops maken om te drinken. Cometose en Roni vullen elkaar aan. Tijdens een moeilijk vluchtseizoen, wanneer het warm en lastig vliegen is, kiest u best beide producten.

Gebruik

1 soeplepel (15g) per kg voer.
Bij platte mest mag de dosis verhoogd worden tot 2à3 soeplepels per kg voer.

Dagelijks indien noodzakelijk.
Zie schema voor optimaal gebruik.

Nooit in het drinkwater!

Formules

Samenstelling: vruchtenpulp, glucose, manno-oligosaccharides en ß-glucans, natriumchloride, maltodextrines, aardappelzetmeel, schilfers van psylliumgranen, kaliumchloride, mono natrium fosfaat, magnesiumoxide, magnesiumchloride.
Toevoegingsmiddelen: Micro-organismen per kg: Baccillus Subtilis C-302 (EU461820) 3,5 v1010CFU
Waarborgen: Ruw eiwit 5%, ruw vet 1%, ruwe celstof 7%, ruwe as 11%, methionine 0%, lysine 0%, natrium 3,2%

Gefabriceerd 3 jaar voor de aangegeven datum van minimumhoudbaarheid.

Toelatingsnummer van de fabrikant: BE6338

COMED
Nieuw
5410749821067
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking